Professionele Communicatie

NLP & TA Business Practitioner programma
image
Erkende opleiding 
image
 Praktijkgericht
image
image

Blended learning

In kleine groepen en op afspraak, zodat het uitstekend te combineren valt met je privéleven en werkbalans.image

ISEMI app

Met de handige ISEMI app voor IOS en Android  kun je overal oefenen.
image

Certificaat

Na het succesvol voltooien van deze training ontvang je twee certificaten: 

* NLP & HNLP Practitioner 
* ISEMI Professionele Communicatie

Waar Ontwikkeling en Communicatie samenkomen

Van een professional wordt vandaag de dag veel verwacht. Naast vakbekwaamheid zijn persoonlijke effectiviteit, goede sociale en communicatieve vaardigheden van doorslaggevend belang. Als professional los je problemen op door wie je bent. Je gebruikt je persoonlijk leiderschap om je vaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

Ben je klaar om een nieuwe stap in je carrière te zetten? De HBO opleiding Professionele Communicatie van ISEMI is speciaal ontworpen om jou, als ambitieuze professional, te ondersteunen in jouw ontwikkeling op het gebied van communicatie, leiderschap en coaching. Onze unieke combinatie van Transactionele Analyse (TA), Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP), en Systemisch Werken biedt een brede basis om professioneel te groeien. Je ontwikkelt vaardigheden in effectief communiceren, samenwerken en doelgericht handelen. Hierbij staat het vinden van je eigen vorm centraal. Van daaruit ontwikkel je jouw leiderschapskwaliteiten en leer je professioneel coachen.

Na afronding van deze opleiding heb je niet alleen ervaren hoe echte verandering tot stand komt, maar ook geleerd hoe je jouw eigen pad succesvol kunt bewandelen. Je beschikt dan over zowel een positieve mindset als de nodige professionele skills om met vertrouwen de volgende stap in je carrière te zetten.

Waarom kiezen voor deze opleiding? 

Deze opleiding is ideaal als je streeft naar: 

Een dieper begrip van je eigen drijfveren en wat je écht wilt in het leven.
Meer impact in je communicatie met anderen.
Het ontwikkelen van je leiderschapskwaliteiten en het vermogen om anderen te inspireren.
Professionele vaardigheden in coaching en begeleiding.
Een verdiepende leerervaring in kleine groepen voor optimale persoonlijke aandacht, en het uitbouwen van je persoonlijke netwerk.
image
Programma

Onze unieke aanpak 

In deze opleiding combineren we TA (Transactionele Analyse), NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) en Systemisch Werken. Deze methoden vullen elkaar aan. TA is zowel een communicatiemodel als een persoonlijkheidstheorie. NLP gaat over jouw vermogen om te excelleren in communicatie en verandering. Systemisch Werken is een methode om ontwikkeling in een breder perspectief te bezien. Daarnaast omvat de training ook essentiële thema's als Mindfulness, Persoonlijk Leiderschap en Professionele Ethiek.

We maken het programma op maat voor elke groep. Daarbij richten we ons specifiek op jouw persoonlijke leerdoelen en de context waarin je deze doelen wilt realiseren. Tussen de trainingsdagen door werk je in een intervisiegroep om je vaardigheden verder te ontwikkelen. Gedurende het jaar werk je aan een werkstuk dat jouw persoonlijke en professionele groei integreert. Dit werkstuk presenteer je aan het eind van het laatste blok aan de groep. Gedurende het hele leertraject bieden we je alle ondersteuning die nodig is om jouw potentieel te verwezenlijken.

No chapter found in this course

Over mij, Marcel


“Ik vind het mooi hoe grote veranderingen in persoonlijke ontwikkeling ertoe leiden dat mensen in hun eigenheid en potentie durven te leven. Daar wil ik aan bijdragen”.


Mijn pad door de wereld van persoonlijke en professionele ontwikkeling is diep geworteld in een levenslange passie voor leren en groei. Mijn avontuur begon in 2000, toen ik tijdens een Maori ritueel in Nieuw-Zeeland mijn eerste mystieke ervaring had, waarna mijn leven voorgoed veranderde. Dit was het begin van mijn ontdekkingsreis naar de levenskennis van de eeuwen. Sindsdien heb ik me toegewijd om die kennis te vertalen naar praktische toepassingen voor persoonlijke ontwikkeling, op een manier die past bij vandaag.


Ik sta in een inwijdingslijn die teruggaat naar Dion Fortune, de oprichtster van de Society of the Inner Light, en via Ernst Butler, en Dolores Aschcroft-Nowicki, naar Dr. Andy Cooper - mijn leraar en goede vriend. Gedurende mijn vormende jaren had ik het voorrecht om onder de begeleiding van bekwame leermeesters zoals Bindert Halbesma, Caitlín Matthews en Caryl Dailey te studeren. Hun begeleiding heeft me diep ingewijd in diverse mystieke en spirituele tradities.


Voor mijn academische en professionele ontwikkeling heb ik diverse Post-Hbo opleidingen gevolgd bij Phoenix Opleidingen in Utrecht, waaronder: Systemisch Werken, Transactionele Analyse en de Trainersopleiding voor het begeleiden van mensen op identiteitsniveau. Bij Inzigd heb ik mijn certificeringen als NLP Trainer en HNLP Trainer behaald. Bij ReikiMar ben ik opgeleid als Reiki Master en Teacher. Aanvullend heb ik diverse korte trainingen gevolgd in professionele communicatie en persoonlijk leiderschap.


Mijn missie is om mensen te begeleiden in het vormgeven van hun eigen meesterschap. Dat doe ik door ervaringsgericht leren. Vanuit concrete ervaringen stapsgewijs verdiepen naar de kern van wie je bent als mens en professional. Voor iedereen die wil doorgroeien op het gebied van: persoonlijk leiderschap, professionele communicatie, psychologie en spiritualiteit. Zodat mensen hun volle potentieel werkelijkheid kunnen laten worden. Meer verantwoordelijkheid kunnen dragen én meer verbinding met het grotere geheel ervaren. Zodat je samen kunt doorgroeien om mooie dingen te doen voor opdrachtgevers en de samenleving.

Ben jij klaar om je leven te transformeren? 

Zet vandaag nog de eerste stap naar een krachtiger, doelgerichter en vervullender leven.
Reviews

Ervaringen van deelnemers

Laat je inspireren door de ervaringen van deelnemers aan onze trainingen.

Ik heb bij Marcel een traject voor Innerlijke kracht gevolgd. Heel duidelijk onderbouwde uitleg. Marcel is vriendelijk en professioneel. Hij luistert en past het gehoorde toe. Leerzaam en ik heb weer een stapje verder gemaakt naar herstel.
image

Suzanne Vis 

Boekhouder, ZZP

ISEMI geeft ons de gevraagd kwaliteit. Door open en eerlijke communicatie hebben wij de beoogde doelstellingen bereikt.
image

Richard Visser

Projectmanager

Ik vind het waardevol hoe inzichten voelbaar worden. Ze worden levend in je waardoor ze bij je blijven.
image

Iris van Sambeek

Psycholoog

Veelgestelde vragen

image

Vraag?

Vraag?

Vraag?

Aangesloten bij
image
image
image
image