Leiderschap en Coaching

Het professioneel begeleiden van mensen en organisaties
image
 Erkende opleiding 
image
 Praktijkgericht
image
image

Blended learning

In kleine groepen en op afspraak, zodat het uitstekend te combineren valt met je privéleven en werkbalans.
image

ISEMI app

Met de handige ISEMI app voor IOS en Android  kun je overal oefenen.


image

Certificaat

Na het succesvol voltooien van deze opleiding ontvang je drie certificaten: 

* ISEMI Professionele Communicatie
* NLP & HNLP Master Practitioner 
* Reiki Master

Verdiep je professionaliteit

Sta je op een punt in je professionele carrière waar je je leiderschap en coaching vaardigheden naar een hoger niveau wilt tillen? De ISEMI-opleiding Leiderschap en Coaching biedt een geavanceerd programma voor diegenen die al basiservaring hebben met NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) en die hun vaardigheden in het professioneel begeleiden van mensen en organisaties verder willen ontwikkelen. Deze opleiding bouwt voort op de NLP Practitioner opleiding en richt zich op diepgaandere niveaus van persoonlijke en professionele ontwikkeling, inclusief certificering als NLP Master Practitioner.

In deze opleiding ga je verder dan de basis, door het modelleren en integreren van essentiële kwaliteiten voor professioneel leiderschap en coaching. Het curriculum is speciaal ontworpen om je persoonlijke groei te ondersteunen en om je effectiever en spontaner te maken in je professionele interacties. Je leert hoe je met minimale interventies een maximaal resultaat kunt bereiken, en hoe je anderen kunt begeleiden door significante veranderingsprocessen op zowel individueel als organisatorisch niveau.

De ISEMI Opleiding Leiderschap en Coaching is meer dan een trainingsprogramma; het is een transformatieve reis naar persoonlijk en professioneel meesterschap. Deze opleiding biedt je de unieke kans om zowel je professionele vaardigheden te verbeteren, als een diepe duik te maken in je persoonlijke ontwikkeling en leiderschapsethiek. Met krachtige methoden zoals Transactionele Analyse, NLP en Systemisch Werken, die elkaar perfect aanvullen, werk je intensief aan je persoonlijke en professionele groei.

De opleiding omvat 10 modules, elk bestaande uit een online programma en een trainingsdag gericht op thema's als identiteitsontwikkeling, professionele communicatie en leiderschap in veranderingsprocessen. Kleine groepen zorgen voor een persoonlijke en interactieve leerervaring, waarbij je leert leven en werken vanuit je eigen missie en duidelijk gedefinieerde kernwaarden. Dit alles culmineert in een certificering als NLP Master Practitioner, een waardevolle erkenning die de deur opent naar gespecialiseerd leiderschap en coaching. Kortom, de ISEMI-opleiding is niet alleen een investering in je professionele toekomst, maar ook een verrijking van je persoonlijke leven.

Waarom kiezen voor deze opleiding? 

Verdiep je professionaliteit door: 

De overgang te maken van persoonlijk naar professioneel leiderschap.
Expertise te ontwikkelen in coaching op het niveau van identiteit.
Het verbeteren van je vermogen om een inspirerende visie te creëren en over te brengen.
Te leren hoe je constructieve en positieve veranderingen binnen teams kunt initiëren en begeleiden.
Bekwaamheid te verkrijgen in het begeleiden van veranderingsprocessen binnen organisaties.
image
Programma

Onze unieke aanpak 

Bij de ISEMI-opleiding Leiderschap begrijpen we dat iedere leergroep uniek is. Daarom passen wij ons programma zorgvuldig aan per groep, met specifieke aandacht voor de persoonlijke leerdoelen van elke deelnemer. Dit gepersonaliseerde leertraject zorgt ervoor dat je niet alleen kennis en vaardigheden opdoet, maar ook persoonlijke ontwikkeling doormaakt die relevant is voor jouw professionele situatie.

Persoonlijke ontwikkeling

Aan het begin van de opleiding werken we samen met jou om je leerdoelen duidelijk te definiëren. Deze doelen vormen de basis van je persoonlijke ontwikkelingsplan, dat gedurende het programma continu wordt geëvalueerd en bijgesteld.

Praktijkgerichte intervisiegroepen

Tussen de trainingsdagen door neem je deel aan intervisiegroepen. Deze kleine, begeleide groepen bieden een veilige omgeving waarin je nieuwe vaardigheden kunt oefenen en reflecteren op je leerervaringen met medestudenten. Deze sessies versterken het leerproces en bevorderen een diepere integratie van de lesstof in je dagelijkse praktijk.

Modelleren van kernkwaliteiten

Gedurende het jaar werk je aan een persoonlijk project om de leiderschapskwaliteiten en coachingtechnieken van vooraanstaande professionals te modelleren. Door te observeren, analyseren en experimenteren ontwikkel je je eigen geavanceerde technieken, die je effectiviteit als leider en coach zullen vergroten.

Coachingsgesprekken

We gebruiken coaching gesprekken om je optimaal te ondersteunen, je voortgang te meten en te garanderen dat de opleiding meetbare en positieve resultaten oplevert in je professionele carrière.

Duurzame resultaten 

Bij ISEMI geloven we dat elke leider uniek is. Onze aanpak is erop gericht om jou niet alleen de kennis en vaardigheden te bieden die je nodig hebt, maar ook om je te inspireren om deze in te zetten voor een betekenisvolle en duurzame impact in je carrière en daarbuiten.

No chapter found in this course


Over mij, Marcel


“Ik vind het mooi hoe grote veranderingen in persoonlijke ontwikkeling ertoe leiden dat mensen in hun eigenheid en potentie durven te leven. Daar wil ik aan bijdragen”.


Mijn pad door de wereld van persoonlijke en professionele ontwikkeling is diep geworteld in een levenslange passie voor leren en groei. Mijn avontuur begon in 2000, toen ik tijdens een Maori ritueel in Nieuw-Zeeland mijn eerste mystieke ervaring had, waarna mijn leven voorgoed veranderde. Dit was het begin van mijn ontdekkingsreis naar de levenskennis van de eeuwen. Sindsdien heb ik me toegewijd om die kennis te vertalen naar praktische toepassingen voor persoonlijke ontwikkeling, op een manier die past bij vandaag.


Ik sta in een inwijdingslijn die teruggaat naar Dion Fortune, de oprichtster van de Society of the Inner Light, en via Ernst Butler, en Dolores Aschcroft-Nowicki, naar Dr. Andy Cooper - mijn leraar en goede vriend. Gedurende mijn vormende jaren had ik het voorrecht om onder de begeleiding van bekwame leermeesters zoals Bindert Halbesma, Caitlín Matthews en Caryl Dailey te studeren. Hun begeleiding heeft me diep ingewijd in diverse mystieke en spirituele tradities.


Voor mijn academische en professionele ontwikkeling heb ik diverse Post-Hbo opleidingen gevolgd bij Phoenix Opleidingen in Utrecht, waaronder: Systemisch Werken, Transactionele Analyse en de Trainersopleiding voor het begeleiden van mensen op identiteitsniveau. Bij Inzigd heb ik mijn certificeringen als NLP Trainer en HNLP Trainer behaald. Bij ReikiMar ben ik opgeleid als Reiki Master en Teacher. Aanvullend heb ik diverse korte trainingen gevolgd in professionele communicatie en persoonlijk leiderschap.


Mijn missie is om mensen te begeleiden in het vormgeven van hun eigen meesterschap. Dat doe ik door ervaringsgericht leren. Vanuit concrete ervaringen stapsgewijs verdiepen naar de kern van wie je bent als mens en professional. Voor iedereen die wil doorgroeien op het gebied van: persoonlijk leiderschap, professionele communicatie, psychologie en spiritualiteit. Zodat mensen hun volle potentieel werkelijkheid kunnen laten worden. Meer verantwoordelijkheid kunnen dragen én meer verbinding met het grotere geheel ervaren. Zodat je samen kunt doorgroeien om mooie dingen te doen voor opdrachtgevers en de samenleving.

Ben jij klaar om je leven te transformeren? 

Zet vandaag nog de eerste stap naar een krachtiger, doelgerichter en vervullender leven.
Reviews

Ervaringen van deelnemers

Laat je inspireren door de ervaringen van deelnemers aan onze trainingen.

In de afgelopen jaren hebben wij diverse verbetering door kunnen voeren dankzij de vakkundige kennis van Marcel van Isemi. Marcel was zeer betrokken bij ons bedrijf en leerde spelenderwijs onze Medewerkers Luchtvracht het belang van luchtvracht veiligheid en hoe dit te bewerkstelligen. Aangezien het een doorlopend proces is heb ik aangegeven dat het doel gedeeltelijk bereikt is, maar we kunnen zeker concluderen dat we dankzij de hulp van Isemi de afgelopen jaren een grote stap gemaakt hebben. Voor ons is het nu zaak om dit verder door te blijven voeren.
image

Erik Vonhof 

Teamleader Quality Control

Een bijzonder prettige manier van les krijgen, waarbij veel ruimte is voor eigen vraagstukken.
image

Mathijs Jan Lammerts

Port Operations / Tidal Window Calculator

Een zeer deskundige opleider.
image

Belinda Sunnotel

Order Coördinator

Veelgestelde vragen

image

Vraag?

Vraag?

Vraag?

Aangesloten bij
image
image
image
image