Innerlijke Kracht

Het belichamen van wijsheid
image
 Je Hogere Zelf 
image
 Nieuwe Mindset
image
image

Blended learning

In kleine groepen en op afspraak, zodat het uitstekend te combineren valt met je privéleven en werkbalans.image

ISEMI app

Met de handige ISEMI app voor IOS en Android  kun je overal oefenen.
image

Certificaat

Na het succesvol voltooien van deze training ontvang je twee certificaten: 

* ISEMI-certificaat: Innerlijke Kracht
* Reiki 1 certificaat

Je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden

In de snelle stroom van je dagelijks leven voel je je vaak overspoeld door de eisen van je carrière en sociale verwachtingen. Alles lijkt een uitdaging waar je nauwelijks grip op krijgt. Maar dan stuit je op de training 'Innerlijke Kracht'. Hier leer je stap voor stap je eigen wijsheid te belichamen. Naarmate je deze kwaliteit ontwikkelt, merk je dat je steviger in je schoenen staat. Je leert rust te vinden in het oog van de storm, beslissingen te nemen met helderheid en je authentieke zelf krachtig te uiten.

Ontdek je volledige potentieel met een unieke combinatie van oude levenskennis en moderne wetenschappelijke inzichten. Deze holistische benadering integreert traditionele technieken uit diverse culturen met de nieuwste ontwikkelingen in psychologie en neurowetenschappen. Het resultaat? Een praktijkgerichte training voor persoonlijke ontwikkeling op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau.

De training bestaat uit verschillende modules die je zelfbewustzijn, zelfbeheersing en persoonlijke groei bevorderen. Je leert technieken om stress te beheren, je concentratie te verhogen en je algemene welzijn te verbeteren. Bovendien krijg je praktische tools en oefeningen die je direct kunt toepassen, wat zorgt voor blijvende positieve veranderingen in je dagelijks leven.

Schrijf je in voor onze "Innerlijke Kracht" training en ervaar zelf hoe deze krachtige mix van oude wijsheid en moderne wetenschap je transformatie kan ondersteunen. Ga de uitdaging aan om je grenzen te verleggen en leid een rijker en meer vervuld leven.

Waarom je voor deze training kiest? 

Herstel en Versterking van je Gezondheid.
Inzicht in je purpose en kernwaarden.
Het bereiken van specifieke doelen.
Manifesteer meer geluk en betekenis in je leven.
Verbinding met je Hogere Zelf om geïnspireerd te leven en werken.
image
Programma

Wat leer je in deze training? 

NLP (Neuro-Linguïstisch Programmeren)

Leer hoe je door middel van taal en communicatie je gedachten, gevoelens en gedrag kunt beïnvloeden. Deze technieken helpen je om beter te communiceren en effectiever je doelen te bereiken.

Transactionele Analyse 

Verken de dynamieken van persoonlijke relaties en communicatie. Begrijp de 'spellen' die mensen spelen en hoe je deze kunt doorbreken om authentieke interacties te bevorderen.

Hart-Brein Coherentie

Ontwikkel de vaardigheid om de coherentie tussen je hart en hersenen te verbeteren. Hierdoor kun je beter omgaan met stress, optimaliseer je verschillende lichaamsfunctie en vergroot je je intuïtie.

Reiki 1 inwijding

Deze module biedt je de kans om je te verdiepen in deze natuurlijke geneeswijze die gebruik maakt van universele levensenergie. Je leert energie kanaliseren om genezing en balans op fysiek en emotioneel niveau te bevorderen.

Psychologie en Spiritualiteit

Ervaar oude sjamanistische praktijken, en Egyptische mysteriën die je helpen om de diepere lagen van bewustzijn en transformatie te bereiken. We werken voornamelijk vanuit de Westese Mysterie Traditie, aangevuld met enkele kernconcepten en oefeningen uit de Oosterse Spiritualiteit, zoals Mindfulness en Chakraleer.

Kwantumfysica 

Verken wat kwantumtheorieën je kunnen leren over de mogelijkheden om invloed uitoefenen op je realiteit. Deze inzichten brengen een nieuwe dimensie in hoe je denkt over oorzaak en gevolg.

No chapter found in this course

Ben jij klaar om je leven te transformeren? 

Zet vandaag nog de eerste stap naar een krachtiger, doelgerichter en vervullender leven.


Over mij, Marcel


“Ik vind het mooi hoe grote veranderingen in persoonlijke ontwikkeling ertoe leiden dat mensen in hun eigenheid en potentie durven te leven. Daar wil ik aan bijdragen”.


Mijn pad door de wereld van persoonlijke en professionele ontwikkeling is diep geworteld in een levenslange passie voor leren en groei. Mijn avontuur begon in 2000, toen ik tijdens een Maori ritueel in Nieuw-Zeeland mijn eerste mystieke ervaring had, waarna mijn leven voorgoed veranderde. Dit was het begin van mijn ontdekkingsreis naar de levenskennis van de eeuwen. Sindsdien heb ik me toegewijd om die kennis te vertalen naar praktische toepassingen voor persoonlijke ontwikkeling, op een manier die past bij vandaag.


Ik sta in een inwijdingslijn die teruggaat naar Dion Fortune, de oprichtster van de Society of the Inner Light, en via Ernst Butler, en Dolores Aschcroft-Nowicki, naar Dr. Andy Cooper - mijn leraar en goede vriend. Gedurende mijn vormende jaren had ik het voorrecht om onder de begeleiding van bekwame leermeesters zoals Bindert Halbesma, Caitlín Matthews en Caryl Dailey te studeren. Hun begeleiding heeft me diep ingewijd in diverse mystieke en spirituele tradities.


Voor mijn academische en professionele ontwikkeling heb ik diverse Post-Hbo opleidingen gevolgd bij Phoenix Opleidingen in Utrecht, waaronder: Systemisch Werken, Transactionele Analyse en de Trainersopleiding voor het begeleiden van mensen op identiteitsniveau. Bij Inzigd heb ik mijn certificeringen als NLP Trainer en HNLP Trainer behaald. Bij ReikiMar ben ik opgeleid als Reiki Master en Teacher. Aanvullend heb ik diverse korte trainingen gevolgd in professionele communicatie en persoonlijk leiderschap.


Mijn missie is om mensen te begeleiden in het vormgeven van hun eigen meesterschap. Dat doe ik door ervaringsgericht leren. Vanuit concrete ervaringen stapsgewijs verdiepen naar de kern van wie je bent als mens en professional. Voor iedereen die wil doorgroeien op het gebied van: persoonlijk leiderschap, professionele communicatie, psychologie en spiritualiteit. Zodat mensen hun volle potentieel werkelijkheid kunnen laten worden. Meer verantwoordelijkheid kunnen dragen én meer verbinding met het grotere geheel ervaren. Zodat je samen kunt doorgroeien om mooie dingen te doen voor opdrachtgevers en de samenleving.

Reviews

Ervaringen van deelnemers

Laat je inspireren door de ervaringen van deelnemers aan onze trainingen.

Ik heb bij Marcel een traject voor Innerlijke kracht gevolgd. Heel duidelijk onderbouwde uitleg. Marcel is vriendelijk en professioneel. Hij luistert en past het gehoorde toe. Leerzaam en ik heb weer een stapje verder gemaakt naar herstel.
image

Suzanne Vis 

Boekhouder, ZZP

ISEMI geeft ons de gevraagd kwaliteit. Door open en eerlijke communicatie hebben wij de beoogde doelstellingen bereikt.
image

Richard Visser

Projectmanager

Ik vind het waardevol hoe inzichten voelbaar worden. Ze worden levend in je waardoor ze bij je blijven.
image

Iris van Sambeek

Psycholoog

Veelgestelde vragen

image

Vraag?

Vraag?

Vraag?

Aangesloten bij
image
image
image
image