https://www.isemi.nl/

Persoonlijk Leiderschap

Je plek innemen in een veranderende omgeving

Waarom deze training?

Als je jezelf wilt ontwikkelen om je leiderschap op een hoger niveau te brengen. Doorgroeien om de leider te worden die je wilt zijn. 

Persoonlijk Leiderschap in 4 maanden

Je bent succesvol en je carrière ligt op koers. Toch heb je het gevoel dat je nóg meer uit jezelf en de mensen om je heen kunt halen. Tijd om de leider te worden die je wilt zijn. Maar wat houdt dat in? Persoonlijk leiderschap is het vermogen om doelen te bereiken door optimaal gebruik te maken van je persoonlijkheid, kwaliteiten en talenten. 

 

In deze training ontwikkel je een persoonlijke visie op leiderschap. Dit doe je door je eigen weg van bron naar bestemming te ontdekken. Daarin is authenticiteit belangrijk. Want hoe meer we onszelf worden, hoe luider de stem van onze bestemming klinkt. Je leert hoe je een Secure Based Leader kunt worden. Iemand die werkt met de balans tussen veiligheid en uitdaging. 

 

Met deze training vergroot je jouw leiderschapskwaliteiten. In een intensief programma leer je om helemaal je eigen plek in te nemen. Aan bod komen thema’s als: leiderschap en lidmaatschap, groepsdynamica, omgaan met macht en het vermogen om als leider de tekens (symptomen voor verandering) te verstaan.  Na deze training ben je in staat om jezelf en je omgeving op een hoger plan te brengen. 

Direct inschrijven of een optie nemen

Een optie is vrijblijvend en kan kosteloos worden geannuleerd.
De ISEMI algemene voorwaarden en ons privacy beleid tref in de voet tekst van onze website.

 

Investering

€ 825,-   vrijgesteld van BTW

 

Aangesloten bij

American Board of NLP

Nederlandse Vereniging voor Humanistische Neuro Linguïstische Psychologie (HNLP).

Centraal Register voor Kort Beroepsonderwijs

Phoenix Ethische Code voor coaching en opleiding.

Helios School of Esoteric Science, lid van The Order of the Opened Ways.