Over Ons

ISEMI is dé specialist in opleiden en coachen die jou helpt om persoonlijk en professioneel te kunnen groeien. Mensen en organisaties begeleiden naar hun volle potentieel, dat is waar ISEMI voor staat. Wij onderscheiden ons door verdiepende leerprocessen die de kern raken. Bij ons leer je hoe communicatie, leiderschap en professionele ontwikkeling écht werkt, waarom specifieke methoden en technieken werken – en bovenal: “hoe je het op jouw eigen manier kunt toepassen in de praktijk”.  

Waarom je voor ISEMI kiest?

Omdat je op je eigen manier wilt leren

 • Veel persoonlijke aandacht

 • Trainers uit de praktijk

 • Verdiepende leerprocessen die de kern raken

 • Internationaal erkende trainingen en opleidingen

 • Breed gewaardeerd in het bedrijfsleven

Ons Team

Marcel den Hartog, Trainer en Master Coach


Mijn onderscheidend vermogen
De kracht en kennis om samen met jou de verdieping in te duiken, dat is mijn onderscheidend vermogen. Is er een probleem of issue waar je tegenaan loopt in je leven? Dan duiken we samen de diepte in, op zoek naar de oplossing. Alleen zó kom je echt verder en haal je het beste uit jezelf. Want ongeacht wat je over jezelf denkt, je bent altijd meer dan dat.

Ik ben een betrokken begeleider die uitgaat van jouw kwaliteiten en mogelijkheden om doelen te bereiken. Door mijn brede achtergrond zie ik snel de grotere verbanden. Ik heb duizenden mensen in verschillende landen en op verschillende niveaus mogen opleiden. Sommige van die mensen hebben diepe veranderings- processen doorgemaakt. Dit heeft hun in staat gesteld om hun eigen koers naar een gelukkig en succesvol leven te gaan varen. Als jij wilt leren hoe je jouw eigen meesterschap kunt vormgeven om het beste uit jezelf en uit het leven te halen, neem dan contact met me op. Ik loop graag een stukje met je mee.


Gevolgde opleidingen
NLP Trainer | HNLP Trainer | Master Coach in de Transactionele  Analyse| Begeleider in het Systemisch Werken | Psychologie en Spiritualiteit | diverse trainingen in Leiderschap en Professionele Communicatie

Ons Team

Management Support en ISEMI Adviesraad

Atie den Hartog - Visser

Motto: "Ik stel belang in mensen en ben een verbindende kracht". Mijn creativiteit zet ik in om inspirerende leeromgevingen te creëren. Ik ondersteun onze trainers om het beste uit zichzelf en onze deelnemers te kunnen halen. Samen succesvol worden en blijven, daar gaat het om. Ik ben lid van de ISEMI Raad van Advies. Deze raad ondersteunt op het gebied van onderwijs, kwaliteit, management en organisatie.

Marketing Consultant

Jamie-Lee van Ingen

Motto: "To be a winner you must plan to win, prepare to win and expect to win!" Wat ik toevoeg aan ISEMI: de juiste marketingmix op basis van een heldere en duidelijke strategie. De ontwikkeling van ISEMI op marketinggebied pak ik samen met Marcel, Directeur, op.

Trainers en Assistent Trainers

ISEMI Centre of Excellence

Een aantal leden van de ISEMI Centre of Excellence for Professional Development ondersteunen ons bij het verzorgen van de trainingen en opleidingen. Dit zijn gecertificeerde NLP Trainers met aanvullende accreditaties op het gebied van coaching en leiderschap. Vanuit onze trainersopleiding bieden we beginnende trainers de mogelijkheid om als assistent trainer praktijkervaring op te doen.

ISEMI Adviesraad

Deze raad ondersteunt op het gebied van onderwijs, kwaliteit, management en organisatie

ISEMI Adviesraad

Jorrit van Woerkom

Motto: “Ik spaar geen geld, ik spaar bijzondere ervaringen". Werken met mensen om samen vooraf bepaalde doelen te behalen; dat is mijn drijfveer”. Teamgeest en persoonlijke ontwikkeling staan daarbij voorop. Ik ben lid van de ISEMI Raad van Advies. Deze raad ondersteunt op het gebied van onderwijs, kwaliteit, management en organisatie.

ISEMI Adviesraad

Paul van Treijen

Motto: "Mijn passie is om samen met mensen tot inzichten te komen over de mogelijkheden voor verdere groei". Ik ben een succesvol ondernemer en people manager. Daarvoor ben ik onder meer geschoold als observatiedeskundige en werk ik (part time) als sport instructeur. Ik ben lid van de ISEMI Raad van Advies. Deze raad ondersteunt op het gebied van onderwijs, kwaliteit, management en organisatie.

Onze missie

Mensen en organisaties begeleiden naar hun volle potentieel

Dit doen we door een vrijplaats te creëren waar je juist in de ontmoeting met anderen jouw eigen creativiteit oproept, jouw ideeën vormt, jouw talenten ontwikkelt en waar de levenskennis van de eeuwen op een moderne manier wordt doorgegeven. Een plek die de lange weg naar autonomie en zelfverwezenlijking ook voor toekomstige generaties open houdt.

Lees meer over onze missie ...Onze visie

Je bent wat je leert

Leren is een doelgericht groeiproces dat betekenis heeft voor zowel de individuele persoon als zijn of haar omgeving en het kennisgebied als geheel.

Simpel gezegd, de manier waarop we met elkaar samenwerken bepaalt zowel de effectiviteit van het leerproces, alsook het resultaat in de praktijk.

Lees meer over onze visie ...

Onze leerstrategie

Leren is veranderen, door theorie en praktijk te combineren met jouw persoonlijke ontwikkeling

Een leven lang leren gaat vooral om de uitdaging om verbredende en verdiepende kennis te combineren met de ontwikkeling van je persoonlijke integriteit (ethiek).

Onze leerstrategie gaat verder dan mensen leren om zichzelf aan te passen aan sociale en technologische veranderingen, we leren jou hoe je een bewuste en succesvolle speler in het veranderingsproces kunt zijn.

Lees meer over onze leerstrategie ...


Accreditaties en kwaliteitsborging

 • Erkend NLP Training Instituut

  ISEMI is aangesloten bij de American Board of Neuro Linguistic Programming.

 • CRKBO geregistreerde instelling

  ISEMI is aangesloten bij het Centraal Register voor Kort Beroepsonderwijs.

 • Professionele Ethiek

  ISEMI is deelnemer aan de Phoenix Ethische Code.