Trainer en Master Coach

Ik ben een avonturier en onderzoeker, iemand die alles uit het leven wil halen. Naast de vele mooie momenten in mijn jeugd had ik ook te maken met pesten, diverse vormen van geweld en religieuze indoctrinatie. Hoewel ik deze dingen niet oké vind, ben ik in de loop der jaren op mijn eigen manier betekenis gaan geven aan deze ervaringen. Al mijn levenservaringen, zowel de positieve als de negatieve, hebben bijgedragen aan mijn levensverhaal en aan de persoon die ik ben geworden. Ik ben vooral erg dankbaar voor de rijkdom aan ervaringen die het leven me heeft gebracht.


Avonturier

Op mijn 16de was het mijn drive naar avontuur waardoor ik mijn vrijheid herwon. Ik reisde naar de Verenigde Staten, een plek die voor mij vrijheid symboliseerde. Op mijn 18de volgde de eerste van diverse reizen door Australië en Nieuw-Zeeland. Ik wilde zoveel mogelijk ervaren en het beste uit het leven halen.

Terug in Nederland begon ik aan een carrière in de beveiligingsbranche. Hiervoor volgde ik opleidingen in Nederland, Groot-Brittannië, Zuid-Afrika en Australië. Dit leidde tot de publicatie van mijn eerste boek: “Martial Arts voor Professionele Beveiligers”. Ik werd Trainer & Consultant voor de grootste beveiligingsorganisatie in Nederland en later Teamleider voor enkele mooie projecten. Ik bleef mijn grenzen verleggen en heb in verschillende landen gewerkt en opleidingen gevolgd.

Eén van de mooie hoogtepunten uit mijn beveiligingscarrière was de aanstelling als Aviation Security Validator voor de Nederlandse overheid en de Europese Unie in de periode 2013 – 2018. In was Trainer en Adviseur voor een directieteam van een buitenlandse luchtvaartmaatschappij. Ik begeleide deze organisatie in een diplomatiek en geopolitiek gevoelig project. Voor deze werkzaamheden heb ik, van de Brigade Toezicht Beveiliging Burgerluchtvaart van de Koninklijke Marechaussee, een waarderingsmunt (coin) gekregen.


Onderzoeker

Naast avonturier ben ik ook altijd een onderzoeker geweest. Ik graaf net zolang door totdat ik bij de kern van de zaak kom. Parallel aan mijn professionele carrière heb ik mij verdiept in persoonlijke ontwikkeling en de mystieke tradities. Dit begon op mijn 2de reis naar Australië en Nieuw-Zeeland. Een bijzonder Maori ritueel in Nieuw-Zeeland veranderde mijn referentiekader en kijk op het leven.

Ik ben een internationaal erkende NLP trainer, HNLP trainer, Master Coach in de Transactionele Analyse en gediplomeerd begeleider in het Systemisch Werken. Aanvullend volgde ik diverse trainingen in Leiderschap en Professionele Communicatie.


Mijn onderscheidend vermogen als Trainer en Master Coach?

De kracht en kennis om samen met jou de verdieping in te duiken. Is er een probleem of issue waar je tegenaan loopt in je leven? Dan duiken we samen de diepte in, op zoek naar de oplossing. Alleen zó kom je echt verder en haal je het beste uit jezelf. Want ongeacht wat je over jezelf denkt, je bent altijd meer dan dat.

Ik ben een betrokken begeleider die uitgaat van jouw kwaliteiten en mogelijkheden om doelen te verwezenlijken. Door mijn brede achtergrond zie ik snel de grotere verbanden. Ik heb duizenden mensen in verschillende landen en op verschillende niveaus mogen opleiden. Sommige van die mensen hebben diepe veranderingsprocessen doorgemaakt. Dit heeft hun in staat gesteld om hun eigen koers naar een gelukkig en succesvol leven te gaan varen.

Als jij wilt leren hoe je jouw eigen meesterschap kunt vormgeven om het beste uit jezelf en uit het leven te halen, neem dan contact met me op. Ik loop graag een stukje met je mee.