https://www.isemi.nl/
Australië 1997

Over ons

Mijn levensverhaal vormt het begin van ons organisatieverhaal. Als kind was ik al een echte avonturier. In de speeltuin vloog ik meteen alle speeltoestellen in. Naast de vele mooie momenten had ik ook te maken met een streng christelijke opvoeding, pesten en diverse vormen van geweld. Vanaf mijn zestiende reisde ik naar de Verenigde Staten en Australië – plaatsen die voor mij vrijheid symboliseren. 

 

In de decennia daarna heb ik veel gereisd, ontdekt en geleerd. De ontmoeting met andere mensen en culturen hebben mijn wereldbeeld verrijkt. Ik begon me te verdiepen in persoonlijke ontwikkeling en de mystieke tradities. Onder begeleiding van bekwame trainers en mentoren ontdekte ik mijn eigen weg. Het verlangen om te onderzoeken is nog altijd wat mij drijft.

 

Doordat ik mezelf ontwikkelde, werd ik op professioneel vlak steeds vaker gevraagd voor nieuwe projecten. Na een mooie  loopbaan in de beveiligingsbranche besloot ik mijzelf toe te leggen op persoonlijke en professionele ontwikkeling. 

 

Gevolgde opleidingen:
Phoenix Trainersopleiding op identiteitsniveau, Internationaal gecertificeerd NLP Trainer, HNLP Trainer, Master Coach in de Transactionele Analyse, Begeleider in het Systemisch Werken, Psychologie en Spiritualiteit, diverse trainingen in Leiderschap en Professionele Communicatie

 

 

Wales 2022

Onze missie

Onze missie is mensen begeleiden naar hun volle potentieel. Dit doen we door de levenskennis van de eeuwen praktisch toepasbaar te maken voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Wij zetten ons in voor de ontwikkeling van autonomie en leiderschap, waardoor professionals hun potentie realiteit kunnen laten worden. 

Kernwaarden

Onze kernwaarden zijn hiërarchisch georganiseerd. Vanuit een brede basis naar het uiteindelijke doel om potentie realiteit te laten worden. Dit is zowel een ideaal, als iets dat je in het hier-en-nu kunt belichamen. Want in een gezonde ontwikkeling komen we steeds langs dezelfde thema’s, maar op een hoger niveau en met een grotere mate van complexiteit.
Kwaliteit

We hebben aandacht voor alle aspecten van het leerproces én groepsproces. Onze focus ligt op jouw mogelijkheden om te groeien. Kwaliteit betekent ook dat we je uitdagen om het beste uit jezelf te halen. 

Ontdekken

We leren door te doen. Met een open hart zijn we bereid om te experimenteren en nieuwe ervaringen op te doen.

Meesterschap

Meesterschap is een innerlijke ervaring waarin je bewust bent van je vakmanschap en leiderschap. Het stelt je in staat om iets van jezelf toe te voegen aan een vakgebied.

Autonomie

Autonomie gaat over keuzevrijheid en keuzeverantwoordelijkheid. De bevoegdheid om beslissingen te nemen en de verantwoordelijkheid om de consequenties daarvan te dragen. Autonomie leidt tot een (opnieuw) geïntegreerde persoonlijkheid – herkenbaar in het vermogen tot bewustzijn, spontaniteit en intimiteit.

Zelfverwezenlijking
Zelfverwezenlijking betekent worden wie je bent en van daaruit je leven in volle potentieel leven. In toenemende mate ben je in staat om jezelf en je omgeving op een hoger plan te brengen.

Ons team

ISEMI Opleidingen is een eenmanszaak. Maar ik doe het niet alleen.
Ik mag samenwerken met deze leuke- en bijzondere mensen!

Atie den Hartog - Visser

Management Support

Jamie-Lee van Ingen

Marketingconsultant

Paul van Treijen

Adviesraad

Jorrit van Woerkom

Adviesraad