https://www.isemi.nl/

Masterclass

Je eigen meesterschap vormgeven

Waarom deze Masterclass?

Om je vaardigheden te verdiepen en te verfijnen. 

ISEMI Masterclass

Ben je klaar om jezelf op een diepgaand niveau te ontdekken en te ontwikkelen? Zoek je naar manieren om je communicatie te verfijnen, je leiderschapspotentieel  te ontplooien en de mysteries van je innerlijke wereld te verkennen? Onze masterclass is een samensmelting van persoonlijke groei, geavanceerde communicatievaardigheden, leiderschapsinzichten, psychologische diepgang en de essentie van spiritualiteit.

Elke maand richten we ons op een ander ontwikkelthema of onderwerp, waarmee we diepgaand aan de slag gaan om continue groei en ontwikkeling te bevorderen. We benaderen deze thema’s vanuit een breed scala aan krachtige en transformerende werkvormen zoals NLP & HNLP, Transactionele Analyse, Systemisch Werken, Psychologie en Spiritualiteit.

 

De masterclass is zorgvuldig ontworpen om zowel beginners als mensen met meer ervaring te verwelkomen. De thematische benadering zorgt ervoor dat je continu wordt uitgedaagd en geïnspireerd, en zo de kans krijgt om jezelf elke maand op een nieuw vlak te verdiepen en te verrijken.

November 2023

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis.

Direct inschrijven

De ISEMI algemene voorwaarden en ons privacy beleid tref in de voet tekst van onze website.

Investering

€ 125,-   vrijgesteld van BTW

Aangesloten bij

American Board of NLP

Centraal Register voor Kort Beroepsonderwijs

Phoenix Ethische Code voor coaching en opleiding.

Helios School of Esoteric Science, lid van The Order of the Opened Ways.