ISEMI Experience Center

Opleidingen voor succesvolle professionals

Welkom bij ISEMI Opleidingen. De opleider voor Professionele Ontwikkeling. Wij geloven dat samenwerken de beste manier is om succesvol te worden én te blijven. Daarom hebben we het ISEMI Experience Center ontwikkeld. Hier kun je gratis en vrijblijvend gebruik van maken.
Watch Intro Video

Video

Augustus 2021

Hoe persoonlijk is jouw leiderschap?

 • Een exclusieve trainingsvideo

  Leiderschap en de neurologische niveaus voor communicatie en verandering.

 • Het creëren van een persoonlijke visie

  Een praktische tool die je direct kunt downloaden in Pdf-formaat.

FAQ

 • Wat is de doelgroep?

  Professionals die zichzelf en hun omgeving op een hoger plan willen brengen. Mensen met een leidinggevende functie binnen bedrijven en organisaties. Denk hierbij aan: managers, directeuren, trainers, coaches, consultants, bestuurders en ondernemers.

 • Wat zijn de voorwaarden als ik me inschrijf?

  Na het invullen van je naam en email ontvang je een persoonlijke inlogcode. We vragen je om deze code niet door te sturen naar anderen. Je kunt gratis en vrijblijvend gebruik maken van het ISEMI Experience Center. 1 x per maand sturen we je een email over het thema dat je die maand kunt ervaren. Jouw privacy is belangrijk voor ons. Daarom delen we nooit gegevens met derden. In de voettekst van de website tref je ons privacy beleid aan.

 • Hoe kan ik me weer uitschrijven?

  Heel eenvoudig. We maken gebruik van Mailchimp en je kunt onderaan iedere e-mail met een klik op 'unsubscribe' jezelf uitschrijven. Omdat je niet niet kunt communiceren, schrijven we je automatisch uit als je meer dan 6 maanden onze e-mails niet opent.