https://www.isemi.nl/

Life Coaching

Persoonlijke begeleiding in de transities van het leven.

Waarom Life Coaching?

Als je betekenis wilt geven aan ervaringen, én weer in beweging wilt komen.

Life Coach en Energetisch Therapeut

Het leven kan soms behoorlijk uitdagend zijn. Soms worstel je met problemen, voel je jezelf overweldigd door stress, ervaar je lichamelijke klachten of wordt je geconfronteerd met een persoonlijk verlies. Op andere momenten ligt de uitdaging in het vinden van een nieuwe richting, en het verlangen om je volle potentieel werkelijkheid te laten worden.

Ik begeleid mensen die soms even vastlopen, én weer in beweging willen komen. Deze dynamiek ken ik zelf ook goed. Al op jonge leeftijd ervaarde ik hoe het is om er alleen voor te staan. Ik had te maken met pesten, diverse vormen van geweld en religieuze dogma’s. Dankzij deze ervaringen ben ik op zoek gegaan naar andere keuzemogelijkheden. Ik reisde de wereld rond en vond bekwame begeleiders die mij inspireerde om juist in verbinding de uitdagingen van het leven aan te gaan.

Mijn missie is om mensen te begeleiden in het vormgeven van hun eigen meesterschap. Dat doe ik door ervaringsgericht leren. Vanuit concrete ervaringen stapsgewijs verdiepen naar de kern van wie je bent als mens en professional. Voor iedereen die wil doorgroeien op het gebied van: ‘persoonlijk leiderschap, professionele communicatie, psychologie en spiritualiteit’. Zodat mensen hun volle potentieel werkelijkheid kunnen laten worden. Meer verantwoordelijkheid kunnen dragen én meer verbinding met het grotere geheel ervaren.

Hoe ik het verschil maak?

Door mijn jarenlange ervaring in authentieke mysteriescholen, diverse erkende coachopleidingen en uitgebreide praktijkervaring in het begeleiden van professionals en organisaties. Mijn unieke combinatie van coaching en energetische therapie stelt mij in staat om op een dieper niveau te werken met mijn cliënten.  Mijn coaching aanpak combineert wetenschappelijk onderbouwde methoden en praktische ervaring om je eigen meesterschap vorm te geven.

Ik heb bij Marcel de workshop Innerlijke kracht gevolgd. Heel duidelijk, onderbouwde uitleg. Marcel is vriendelijk en professioneel. Hij luistert en past het gehooorde toe. De workshop was leerzaam en ik heb weer een stapje verder gemaakt naar herstel.
Suzanne Vis
Boekhouder, ZZP
5/5

De werkvormen die ik combineer:

Neuro Linguïstisch Progammeren (NLP)


Jouw vermogen om te excelleren in communicatie en verandering.

Transactionele Analyse (TA)


Een communicatiemodel en een persoonlijkheidstheorie

Systemisch WerkenOntwikkeling in een breder perspectief zien.

EnergiewerkSjamanistische Healing, Reiki +, Hart-Brein Coherentie, Emotional Freedom Techniques (EFT)

Kosteloos en vrijblijvend kennismaken

Kom langs voor een oriënterend gesprek

Accreditaties en Professionele Ethiek