https://www.isemi.nl/

Secure Base Coaching

Voor succesvolle mensen die soms vastlopen en weer in beweging willen komen.

Waarom Secure Base coaching?

Als je succesvol bent en nóg meer wilt bereiken. 

Secure Base Coaching door ISEMI

Je hebt het verlangen om je leven voluit te leven. In je drive loop je tegen obstakels aan. Zo ontwikkel je jouw kwaliteiten. Je wordt steeds beter in de dingen die je doet. Totdat je vastloopt. Dan wordt het tijd om terug te keren, naar de mensen en doelen waar het écht om gaat. Van daaruit kun je een volgende stap zetten. 

 

Ook in teams kan dit gebeuren. Want als we blijven doen wat we altijd deden, dan krijgen we wat we altijd kregen. Om duurzaam succesvol te blijven is het belangrijk om te bouwen aan je relaties. Vanuit verbinding kun je nieuwe uitdagingen aangaan. Secure Base Coaching is een vorm van professionele begeleiding  waarin de balans tussen veiligheid en uitdaging centraal staat. Hierdoor kom je in de flow, om juist in je groeizone te blijven presteren. 

 

Ik ben een betrokken begeleider die uitgaat van jouw mogelijkheden om te groeien. Ik werk met succesvolle mensen die soms vastlopen en weer in beweging willen komen. Door mijn brede achtergrond zie ik snel de grotere verbanden. Ik zet me in voor de ontwikkeling van autonomie en leiderschap. Dit doe ik door te werken aan verdiepende gesprekken, waarin jouw doelen, visie en missie leidend zijn. 

 

Vanuit het gedachtengoed van Secure Base Coaching werk ik met verschillende werkvormen waarmee jij je eigen meesterschap kunt vormgeven:

 

    • Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP)
    • High Performance Coaching
    • Transactionele Analyse
    • Leiderschapsontwikkeling
    • Systemisch Coachen

Je kunt bij mij terecht voor:

Life coachingMeer balans, energie en focus in je leven brengen.

Loopbaan coachingJe drijfveren, talent en kwaliteiten gebruiken om stappen te zetten.

Team coachingEffectief samenwerken om meer resultaat te bereiken.

Management coaching


Je plek innemen en anderen helpen groeien.

Kosteloos en vrijblijvend kennismaken

Kom langs voor een oriënterend gesprek