https://www.isemi.nl/

Marcel
den Hartog

om je eigen meesterschap vorm te geven.

Mijn drijfveer

Ik  vind het mooi hoe grote veranderingen in persoonlijke ontwikkeling ertoe bijdragen dat mensen in hun eigenheid en potentie durven leven. Daar wil ik aan bijdragen.

Master Coach en Energetisch Therapeut

Het leven is een complexe reis vol uitdagingen en mogelijkheden. Of je nu geconfronteerd wordt met professionele uitdagingen, op zoek bent naar persoonlijke groei, of worstelt met innerlijke conflicten, soms heb je begeleiding nodig die verder gaat dan standaardoplossingen. Dit is waar mijn unieke expertise als master coach en energetisch therapeut van waarde kan zijn.

Met een achtergrond die de rijkdom van traditionele spirituele tradities combineert met moderne coachingtechnieken, bied ik een holistische aanpak aan die gericht is op zowel je professionele als persoonlijke ontwikkeling. Mijn benadering is niet alleen geworteld in wetenschappelijke inzichten, maar wordt ook gevoed door diepgaande kennis van de menselijke psyche en energetische therapieën.

Samen werken we aan het ontrafelen van de complexiteit van je uitdagingen en het ontdekken van nieuwe paden naar groei en meesterschap. Of je nu een zakelijke professional bent die streeft naar uitmuntendheid in je vakgebied, of iemand die op zoek is naar persoonlijke kracht en inzicht, mijn coaching is erop gericht jou te begeleiden naar een leven vol vervulling en succes. Laten we samen deze reis aangaan, waarbij jouw groei en transformatie centraal staan.

Mijn missie is om mensen te begeleiden in het vormgeven van hun eigen meesterschap. Dat doe ik door ervaringsgericht leren. Vanuit concrete ervaringen stapsgewijs verdiepen naar de kern van wie je bent als mens en professional. Voor iedereen die wil doorgroeien op het gebied van: ‘persoonlijk leiderschap, professionele communicatie, psychologie en spiritualiteit’. Zodat mensen hun volle potentieel werkelijkheid kunnen laten worden. Meer verantwoordelijkheid kunnen dragen én meer verbinding met het grotere geheel ervaren.

Een holistische benadering in professionele coaching

Mijn benadering is uniek, geworteld in de wijsheid van traditionele spirituele tradities en verrijkt door moderne wetenschappelijke inzichten. Het is een pad dat niet alleen gericht is op het behalen van je professionele doelstellingen, maar ook op het cultiveren van innerlijke kracht, zelfinzicht en een algeheel gevoel van welzijn. Of je nu worstelt met levensvragen, zoekt naar manieren om je carrière te bevorderen, of simpelweg streeft naar een groter gevoel van balans en harmonie, mijn holistische aanpak biedt de middelen en ondersteuning om jouw volledige potentieel te ontsluiten en een leven te leiden dat zowel betekenisvol als vervullend is.

Ik heb bij Marcel een traject voor Innerlijke kracht gevolgd. Heel duidelijk, onderbouwde uitleg. Marcel is vriendelijk en professioneel. Hij luistert en past het gehooorde toe. Leerzaam en ik heb weer een stapje verder gemaakt naar herstel.
Suzanne Vis
Boekhouder, ZZP
5/5

De werkvormen die ik combineer:

Neuro Linguïstisch Progammeren (NLP)


Jouw vermogen om te excelleren in communicatie en verandering.

Transactionele Analyse


Zowel een persoonlijkheidstheorie als een model voor professionele communicatie

Systemisch WerkenFamilieopstellingen, Organisatieopstellingen en Individuele opstellingen.

Energetische Training


Geavanceerde Energetische Healing en Trainingsmethodes, waaronder Egyptische Hogere Zelf-healing, Hart-Brein Coherentie en Reiki

Ben je klaar om de volgende stap te zetten?

Boek nu een afspraak

Aangesloten bij

American Board of NLP

Nederlandse Vereniging voor Humanistische Neuro Linguïstische Psychologie

Centraal Register voor Kort Beroepsonderwijs

Phoenix Ethische Code voor coaching en opleiding.

Helios School of Esoteric Science, lid van The Order of the Opened Ways.